SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

Jelen dokumentum részletes tájékoztatást ad, Boróka Róka Kft. (a továbbiakban Szolgáltató) www.borokaroka.hu weboldalon történő szállítási módokról és feltételekről.

ÁTVÉTELI lehetőségek

1. Házhozszállítás és csomagponti átvétel a GLS futárszolgálattal:
A csomag, 1-15 munkanapon belül kerül átadásra a Gls futárszolgálathoz. (Ha ajándék lenne, kérlek hívj fel minket és add meg legkésőbb melyik nap érkezzen a csomag.)
Elérhetőség:
H.-Cs. 9:00 – 16:00 h

Tel.: +36705948310

https://www.facebook.com/borokarooka

  • Házhozszállítás esetén a megrendelések beérkezését követően a Szolgáltató összekészíti a megrendeléseket, és átadja a futárszolgálatnak. Ezt követően futárszolgálattal kell tartania a kapcsolatot, aki értesíteni fogja a csomag szállításával kapcsolatos időpontról e-mailben és/vagy telefonon egyaránt.
  • Csomagponti átvételi mód esetén, Ön már a webáruház oldalán a rendelésnél írja be az Önnek szimpatikus átvevő hely címét, ahonnan át szeretné venni a megrendelését. A csomag megérkezéséről e-mailben fog értesítést kapni. Gls csomagpont kereső: https://gls-group.eu/HU/hu/depo-csomagpont-kereses
  • Utánvételes csomagküldési mód
    Figyelem! Kérünk mindenkit, hogy a szállítási címet ellenőrizzék a visszaigazoló e-mailben elküldött adatok alapján. Köszönjük szépen!
    Az utánvételes rendelések át nem vétele – elutasítása nem minősül elállásnak. Az utánvételes rendelések visszautasításakor a Vevő vállalja a Boróka Róka Kft. csomagolási és szállítási díjának rendezését, melyet az alábbi táblázatban részleteztünk. ( 3.500 Ft)

Minden esetben két automatikus üzenetet küld a GLS rendszere. Egyet akkor, amikor kinyomtattuk a szállításhoz szükséges címkét és még egyet a szállítási nap reggelén.

Szállítás módjai (Magyarország)Szállítás díja
GLS házhozszállítás
GLS csomagpont
1.690 Ft
1.190 Ft
GLS futárszolgálat utánvéttel 3.500 Ft
GLS futárszolgálat házhozszállítás, előre utalás esetén 35.000 Ft felettINGYENES
ÁT NEM VETT csomag – visszautasított GLS utánvét rendelés Csomagolási és oda-vissza szállítási költség díja: 3.500 Ft / csomag

Külföldre: Gls futárszolgálat házhoz szállítással
I. Zóna: 5.990 Ft
Ausztria, Németország, Szlovákia, Románia

II. Zóna: 7.490 Ft
Hollandia, Belgium, Csehország

III. Zóna: 12.990 Ft
Dánia, Írország, Olaszország

IV. Zóna: 14.500 Ft
Norvégia, Svédország, Görögország

Név: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
Cím: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
Telefonszám:+36 29 886 660
Honlap: www.gls-hungary.com

2. Személyes átvételi mód: Fizetés lehetséges előre utalással és átvételkor készpénzben. A rendelést a webáruházon keresztül lehet leadni. Minden esetben telefonos egyeztetést követően lehet átvenni. Parkolni az alábbi címen lehetséges: 7150, Bonyhád Dr. Kolta László u. 41.

Elérhetőség:
H.-Cs. 9:00 – 16:00 h
Ügyfélszolgálati tel.: +36705948310