SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK
Jelen dokumentum részletes tájékoztatást ad, Boróka Róka Kft. (a továbbiakban Szolgáltató) www.borokaroka.hu weboldalon történő szállítási módokról és feltételekről.

Házhozszállítás és csomagpont/csomagautomata a GLS futárszolgálattal:
A csomagok 1-20 munkanapon belül kerülnek átadásra a Gls futárszolgálathoz.

Elérhetőség:
H.-Cs. 9:00 – 16:00 h

Tel.: +36704029461
https://www.facebook.com/borokarooka

  • Házhozszállítás esetén a megrendelések beérkezését követően a Szolgáltató összekészíti (a fent megadott határidőn belül) a megrendeléseket, és átadja a futárszolgálatnak. Ezt követően futárszolgálattal kell tartania a kapcsolatot, aki értesíteni fogja a csomag szállításával kapcsolatos időpontról e-mailben és/vagy telefonon egyaránt.
  • Csomagponti átvételi mód esetén, a rendelés leadása közben, a térkép segítségével válassza ki az Önnek szimpatikus átvevő hely címét, ahonnan át szeretné venni a megrendelését. A csomag megérkezéséről SMS értesítést fog kapni.
  • Utánvételes csomagküldési mód
    Figyelem! Kérünk mindenkit, hogy a szállítási címet ellenőrizzék a visszaigazoló e-mailben elküldött adatok alapján. Köszönjük szépen!
    Az utánvételes rendelések át nem vétele – elutasítása nem minősül elállásnak. Az utánvételes rendelések visszautasításakor a Vevő vállalja a Boróka Róka Kft. csomagolási és szállítási díjának rendezését, melyet az alábbi táblázatban részleteztünk. ( 3.660 Ft)

Minden esetben két automatikus üzenetet küld a GLS rendszere. Egyet akkor, amikor kinyomtattuk a szállításhoz szükséges címkét és még egyet a szállítási nap reggelén.

Szállítás módjai (Magyarország)Szállítás díja
GLS házhozszállítás
MPL házhozszállítás
GLS csomagpont
1.850 Ft
1.990 Ft
1.190 Ft
GLS futárszolgálat utánvéttel 3.660 Ft
GLS futárszolgálat házhozszállítás, előre utalás esetén 30.000 Ft felettINGYENES
ÁT NEM VETT csomag – visszautasított GLS utánvét rendelés Csomagolási és oda-vissza szállítási költség díja: 3.660 Ft / csomag

Külföldre: Gls futárszolgálat házhoz szállítással (2024.04.03.-tól)
I. Zóna: 5990 Ft
Ausztria, Románia

II. Zóna: 6950 Ft
Szlovákia, Németország

Név: GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.
Cím: 2351 Alsónémedi, GLS Európa u. 2.
Telefonszám:+36 29 886 660
Honlap: www.gls-hungary.com

Személyes átvételi mód: Fizetés lehetséges előre utalással és átvételkor készpénzben. A rendelést a webáruházon keresztül lehet leadni. Minden esetben telefonos egyeztetést követően lehet átvenni. Parkolni az alábbi címen lehetséges: 7150, Bonyhád Dr. Kolta László u. 41.

Elérhetőség:
H.-Cs. 9:00 – 16:00 h
Ügyfélszolgálati tel.: +36704029461